Info

Ikärajat

Jyrockin ikäraja on 18 vuotta. Valmistauduthan todistamaan ikäsi saapuessasi Ilokiveen.

Aikataulut

Jyrockin aikataulut julkaistaan viikolla 39 Aikataulut-sivulla.

Saapuminen

Ylioppilastalo Ilokivi sijaitsee osoitteessa Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä. Jyrockin pääsisäänkäynti ja lipunmyynti sijaitsee Ilokivi Venuella. Venue sijaitsee Ylioppilastalon alakerrassa.

Saavut kätevimmin paikalle kävellen, pyörällä tai bussilla. Ylioppilastalo Ilokivelle kävelee Jyväskylän keskustasta noin 15 minuutissa. Bussipysäkit sijaitsevat erittäin lähellä Ylioppilastaloa ja ne ovat Yliopisto 1 ja Yliopisto 2. Bussireitit ja -aikataulut voi tarkistaa Linkki-reittioppaasta täältä.

Pyörille löytyy omat parkit Ylioppilastalo Ilokiven edestä ja Lozzi-rakennuksen porttikongista, joista löytyy pyörille omat telineet.

Autoille parkkipaikkoja Ylioppilastalon läheisyydessä on rajoitetusta. Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteen rakennuksen vieressä on pienempi ja takana isompi parkkipaikka. Lisäksi Ilokivi Venuen edessä on parkkipaikkoja.

Narikka

Jyrockin narikka sijaitsee Ilokivi Venuen aulassa lipunmyynnin jälkeen. Jätäthän ulkovaatteesi ja mahdolliset isot laukut narikkaan. Narikkamaksu 3 €/hlö.

Ruoka ja juoma

Ilokivi Venuen baarit palvelevat festivaalin aikana sekä yläkerrassa että alakerrassa. Huomioithan, että omien alkoholijuomien tuominen festivaalille ei ole sallittua. Yläkerran terassille saa mennä baarista ostettujen alkoholijuomien kanssa.

Tänä vuonna festivaaliruoasta vastaa ravintola Bistro11. Bistron tarjoama ruoka on vegaanista. Festivaalimenu ja -hinnasto julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Maksaminen

Jyrockissa käyvät maksuvälineinä kortti ja käteinen. Pyydämme, että suosit maksamisessa kortti- ja lähimaksua. Oheistuotemyyntipisteellä maksuvälineenä käy käteinen ja MobilePay/Pivo riippuen esiintyjästä.

Esteettömyys

Ylioppilastalo Ilokiven tilat on remontoitu vuonna 2016 esteettömiksi. Saattoliikenne pääsee Keskussairaalantieltä aivan Ilokiven alakerran sisäänkäynnin eteen.

Terassin sisäänkäynnin leveys 177 cm. Ulko-ovella kynnys (4 cm) ja ramppi. Ulko-oven leveys 87 cm, kokonaan avattuna 126 cm. Baaritiskille ja lavan eteen esteetön kulku pyörätuolirampin kauttaa (leveys 121 ja 116 cm). Tilassa on inva-WC.

Esteetön kulku kerrosten välillä tapahtuu hissillä. Hissin avaamisen hoitavat järjestyksenvalvojat ja henkilökunta.

Jos sinulla on kysyttävää festivaalin esteettömyyteen liittyen, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla tapahtumatuottaja@jyy.fi. Autamme mielellämme!